Vi pakker og sender alt det, du sælger på nettet - plus lidt mere
Når du ikke fysisk har adgang til dit lager hver dag, er det naturligvis vigtigt, at du kan stole 100% på, at dit lager bliver behandlet på samme omhyggelige måde, som du selv ville gøre det - Det er jo dine penge, det handler om.

Varemodtagelse
Ved varemodtagelsen tæller og registrerer vi varerne i vores lagersystem og overfører data til din webshop. Varerne pakkes eventuelt ud og sættes på lokationer i plukkeklare enheder.

Pluk og pak
Alle varer står på plukkeklare lokationer så risikoen for fejlpluk er så lille som overhovedet muligt. Det forudsætter naturligvis, at varerne er registreret med entydige lokationsnumre. Har du stregkoderegistrering på dine varer er det en fordel, men ikke et krav.Forsendelse
Har du en distributionsaftale med en pakkedistributør: GLS, Post Danmark, Bring... kan du selvfølgelig fortsætte med den, eller du kan vælge at distribuere gennem vores partner: GLS.

Status
Vi er 100% ansvarlige for dit lager og værdien af dette. Du har dagligt adgang til en datafil med den aktuelle lagerstatus, og du er naturligvis velkommen til at foretage statusoptælling en eller to gange om året, så der også er helt styr på det, i forhold til din revision.

- Det er jo vigtig, at du kan være helt sikker på, at de varer, der skal være på lager, også rent faktisk er det.

Marketingaktiviteter
Vi er naturligvis friske på at hjælpe dig med dine marketingaktiviteter - ilægning af brochurer, reklamegaver, vareprøver m.v. i dine pakker. Vi kan også tilbyde at pakke specielle promotionpakker, sampak af flere varer etc. Det er blot et spørgsmål om, hvilke ønsker du har.


Webpakkeriet aps
Vejlevej 15
Ølholm
7160 Tørring

T: +45 4017 2074
E: mail@webpakkeriet.dk
CVR-nr. 3608 2593

Varelevering:
Varer leveres ved Port 1.
Ring på telefon 4017 2074 for ekspedition.

Afhentning:
Varer bestilt fra vores kunders webshops, kan afhentes i henhold til afhentningstidspunkter i den pågældende webshop.


Se vores Smiley-kontrolrapport.


Her finder du os: