Vi tilbyder

Tomme reoler som kan blive dine.

Et lager hvor der er orden på reolerne og styr på dine varer.

Priser der er nemme at gennemskue.

Et lager der vil vækste med dig.


Når du ikke fysisk har din gang på dit lager hver dag, er det naturligvis vigtigt, at du kan stole 100% på, at dit lager bliver behandlet på samme omhyggelige måde, som du selv ville gøre det – Det er jo dine penge, det handler om.

 

Varemodtagelse

Ved varemodtagelsen tæller og registrerer vi varerne i vores lagersystem og overfører data til din webshop. Varerne pakkes eventuelt ud og sættes på lokationer i plukkeklare enheder.

Pluk og pak

Alle varer står på plukkeklare lokationer så risikoen for fejlpluk er så lille som overhovedet muligt. Det forudsætter naturligvis, at varerne er registreret med entydige lokationsnumre. Har du stregkoderegistrering på dine varer er det en fordel, men ikke et krav.

Forsendelse

Har du en distributionsaftale med en pakkedistributør: GLS, Post Danmark, Bring… kan du selvfølgelig fortsætte med den, eller du kan vælge at distribuere gennem vores partnere: GLS og Brink Transport.

Marketingaktiviteter

Vi er naturligvis friske på at hjælpe dig med dine marketingaktiviteter – ilægning af brochurer, reklamegaver, vareprøver m.v. i dine pakker. Vi kan også tilbyde at pakke specielle promotionpakker, sampak af flere varer etc. Det er kun et spørgsmål om, hvilke ønsker du har.

Exit mobile version