Du skal outsource dit lager for at få en bedre webshop
Det er selvfølgelig noget af en påstand, at du vil få en bedre webshop af at outsource dit lager, men er du i situation, hvor dine lagerudfordringer på den ene eller den anden måde er ved at vokse sig for store, så outsourcing vejen frem.

Du har sikkert startet din webshop af samme årsag som langt de fleste andre, der starter en shop: Fordi du interesserer dig for det område og de produkter, du sælger i din shop. Det er formodentlig ikke ret mange, der starter en shop, fordi de ønsker en karriere som lagerchef. Men det er nemt sådan, det kan gå, når shoppen vokser ud af rammerne, og behovet for lagerplads, pakkefaciliteter, flere medarbejdere, IT ... trænger sig på.Og så er det, at en stor del af energien bliver brugt til at drive lager frem for at drive webshop, og det var vel ikke det, der oprindeligt var tanken?

Derfor skal du overveje, om ikke det var en idé at outsource dit lager til os. Vi har nemlig ingen ambitioner om at drive webshop. Vores ambition er være din lagerpartner, hvor vi tager os af alt det manuelle, trivielle arbejde med at modtage varer, tælle op, sætte på lokationer, plukke, pakke, sende, og behandle ordrer.

Sagt med andre ord: Du kan koncentrere dig om din shop, dit varesortiment, din markedsføring, dine kunder. Så sørger vi for resten.

Webpakkeriet aps
Vejlevej 15
Ølholm
7160 Tørring

T: +45 4017 2074
E: mail@webpakkeriet.dk
CVR-nr. 3608 2593

Varelevering:
Varer leveres ved Port 1.
Ring på telefon 4017 2074 for ekspedition.

Afhentning:
Varer bestilt fra vores kunders webshops, kan afhentes i henhold til afhentningstidspunkter i den pågældende webshop.


Se vores Smiley-kontrolrapport.


Her finder du os: