Distribution

Webpakkeriets lagerhotel har effektiv og sikker distribution, med Brink Transport og GLS.

Hos Webpakkeriet har vi valgt et primært samarbejde med GLS til mindre pakker og Brink Transport til de større pakker.

Vi kan derfor tilbyde vores kunder attraktive priser, ved at sende med GLS eller Brink Transport. Samtidigt kan vi tilbyde nogle af de bedste deadlines i DK.

Vi oplever en fejlprocent, der næppe er målbar – og et samarbejde med GLS og Brink i dagligdagen, som giver os de perfekte arbejdsbetingelser. Modtager vi dine fragtmands ordrer inden kl 13.30, kan vi få dem med samme dag, hvis du har valgt Brink som transportør. Med GLS får vi alle ordrer der er hos os inden kl 16.00 med samme dag, med levering dagen efter. Der leveres i pakkeshops alle hverdage samt lørdage. Privat og Erhvervsleveringer, leveres mandag-fredag.

Som kunde i Webpakkeriet får alle kunder tilbudt samme fragtpriser, nemlig de priser vi har forhandlet os frem til. Vi har ikke nogen fortjeneste på aftalerne, så den pris der er forhandlet, er den pris du får. Ofte betyder det, at der er mange penge at spare ved hver forsendelse, i forhold til din nuværende aftale.

Skulle du ønske at have dine egne fragtaftaler med, er det naturligvis helt i orden, uanset om det er GLS, DAO, PostNord eller andre du sender pakker med.

Her finder du et samlet overblik over mulige forsendelsespartnere, der kan integreres med lagersystemet der bruges hos Webpakkeriet.

Du kan også se mere om vores erfaring med at drive lagerhotel.

Indkøbskurv
Exit mobile version
%%footer%%