Vi tilbyder

Et pluk og pak lager som er til at forstå.

Tomme reoler som kan blive dine.

Et pluk og pak lager hvor der er orden på reolerne og styr på dine varer.

Priser der er nemme at gennemskue.

Et lager der vil og kan vækste med dig.


Når du ikke fysisk har din gang på dit pluk og pak lager hver dag, er det naturligvis vigtigt, at du kan stole 100% på, at dit lager bliver behandlet på samme omhyggelige måde, som du selv ville gøre det – Det er jo dine penge, det handler om.

 

Varemodtagelse

Ved varemodtagelsen tæller og registrerer vi varerne i vores lagersystem og overfører data til din webshop. Varerne pakkes eventuelt ud og sættes på lokationer i plukkeklare enheder.

Pluk og pak lager

Alle varer står på plukkeklare lokationer, så risikoen for fejlpluk er så lille som overhovedet muligt. Det forudsætter naturligvis, at varerne er registreret med entydige lokationsnumre, hvilket vi selvfølgelig sørger for. Har du stregkoderegistrering på dine varer er det en fordel, men ikke et krav.

Forsendelse

Har du en distributionsaftale med en pakkedistributør: GLS, Post Danmark, Bring… kan du selvfølgelig fortsætte med den, eller du kan vælge at distribuere gennem vores partnere som er: GLS og Brink Transport.

Som hovedregel kan det betale sig at tage vores aftale hvis i har under 10.000 pakker om året. Har i mere end 10.000 årlige pakker, vil det kunne svare sig at lave jeres egen aftale. Vi har ikke nogen fortjeneste på fragtaftalerne, så i får den pris som vi har forhandlet os frem til.

Marketingaktiviteter

Vi er naturligvis friske på at hjælpe dig med dine marketingaktiviteter – ilægning af brochurer, reklamegaver, vareprøver m.v. i dine pakker. Vi kan også tilbyde at pakke specielle promotion pakker, sampak af flere varer etc. Det er kun et spørgsmål om, hvilke ønsker du har. Vi kan pluk og pak det hele 🙂

 

Udfyld vores skema, hvis du vil have en hurtig pris på vores pakkeløsning.

Er du interesseret i at vide mere om Webpakkeriet? Læs evt. artiklen om Webpakkeriet fra 22/10-22, som beskriver en del af Webpakkeriets DNA..

Indkøbskurv
Scroll to Top