Forside

Lagerhotel til Webshops

Velkommen til Webpakkeriets hjemmeside.

Webpakkeriet er lagerhotel for webshops, som står for både modtagelse, opbevaring, pakning og afsendelse af webshoppens ordre.

Koncept er helt enkelt og vores fornemmeste opgave er, at du som shopejer, helt skal glemme at du har et lager.

Vi sørger for at dine varer kommer ind på reoler og ud igen til dine kunder. Så du kan bruge din tid på markedsføring, SEO, SoMe, udvikling af shoppen og andre ting der udvikler din virksomhed.

Vi bilder os ikke ind at du er til for os, men er helt klar over at din succes er vores succes.

Du får ikke nogen skjulte gebyrer eller ekstra linjer på din faktura, fordi der var ekstra pluk på en ordre, eller fordi du skulle have et kort eller andet med i dine pakker.

Vi har tidligere selv haft store og små webshops. Derfor ved vi at et lagerhotel til webshops, skal være til for din webshop og ikke omvendt. Du skal kende din ordrepris 100%, så du kan kalkulere de helt rigtige kostpriser hver gang.

 

Her på siden kan du læse mere om, hvordan og hvornår Webpakkeriet startede.

Du finder også mere info om virksomheden i fanerne i toppen af siden og hvis du ønsker et uforpligtende pristilbud på hvad det koster at bruge os som lagerhotel og pakkeri, skal du bare udfylde skemaet under fanen “Pristilbud”, så har du et prisoverslag i løbet af få timer.

Mangler du informationer eller har du flere spørgsmål, står vi altid til rådighed. Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi svarer hurtigt og altid samme dag.

Med venlig hilsen

Kalle Fisker

Direktør

Webpakkeriet APS

 

Exit mobile version