Webpakkeriet

Webshop lager

Webshop lager og pakkeri

Vi står for modtagelse, plukning, pakning, afsendelse og evt. returhåndtering for din webshop, så du kan koncentrerer dig om det du er god til og vækste din forretning.

Vi har kunder fra hele landet, nogle kommer ofte på besøg, andre har vi aldrig mødt, fordelen ved et eksternt Webshop pakkeri, er netop at du ikke behøver være der selv. Men du er selvfølgelig altid velkommen, det er jo dine varer og dit lager.

GLS henter pakkerne dagligt og vores deadlines for modtagne ordrer er helt frem til kl. 15.00, så du kan give dine kunder, hurtig levering. Vi samarbejder med GLS, da de har sen afhentning og samtidig forstår behovet for at være præcise, fleksible og servicemindede.

Brink Transport afhenter dagligt større fragtforsendelser kl. 14.00, som leveres dagen efter. Der kan dog kan der være 2 dages levering til ikke brofaste øer. Brink har hovedsæde i Kolding, med terminaler i Viborg, Kolding og Brøndby.

Dit lager bliver skalerbart, så du kun betaler for den plads du bruger. Udvider du forretningen stiger omkostningen, får du færre varenumre falder den.

Vil du høre mere om muligheden for at bruge Webpakkeriet, som dit nye Webshop lager? Kontakt os i dag for at høre om mulighederne, for netop din virksomhed.