Hvorfor outsource?

Outsourcing af lager

Du skal outsource dit lager, for at få en bedre webshop!


Det er selvfølgelig noget af en påstand, at du vil få en bedre webshop af at outsource dit lager, men er du i en situation, hvor dine lagerudfordringer på den ene eller den anden måde er ved at vokse sig for store, så er outsourcing af lager vejen frem.

Du har sikkert startet din webshop, af samme årsag som langt de fleste andre der starter en shop. Nemlig fordi du interesserer dig for det område og de produkter du sælger i din shop. Det er formodentlig ikke ret mange, der starter en shop, fordi de ønsker en karriere som lagerchef, emballage indkøber og logistikchef. Men det er nemt sådan, det kan gå, når shoppen vokser ud af rammerne, og behovet for lagerplads, pakkefaciliteter, flere medarbejdere, IT og alt det andet vokser over hovedet på dig. For at undgå det, er det outsourcing af lager der er vejen frem.

Når en stor del af energien bliver brugt til at drive lager, frem for at drive webshop, går det sjove af forretningsideen og det var vel ikke det, der oprindeligt var tanken?

Derfor skal du overveje, om ikke outsourcing af lager til os er en løsning. Vi har nemlig ingen ambitioner om at drive webshop. Vores ambition er være din lagerpartner, hvor vi tager os af alt det manuelle, trivielle arbejde med at modtage varer, tælle op, sætte på lokationer, plukke, pakke, sende, og behandle ordrer.

Sagt med andre ord: Du kan koncentrere dig om din shop, dit varesortiment, din markedsføring, dine kunder. Så sørger vi for resten.

Faktisk oplever de fleste af vores kunder en ret stor vækst, når de outsourcer lageret til os. De timer der pludselig er til rådighed for shopejerne, nu når de ikke selv pakker, bruges nu på at få skaffet mere værdi ind i markedsføringen, SEO, SOME, produktudvikling m.m.

Økonomien

Det er ofte billigere at outsource sit lager, end mange tror. Der kan ofte spares på fragtaftalen, da vi har forhandlet en bedre aftale end den man selv kan forhandle hjem. Emballagen er dyr for webshops, der ikke kan købe mange paller ind ved hver bestilling. Hos os er emballagen inkl. i den pakkepris man får, men den er selvfølgelig kun indregnet med den pris vi giver og ikke den højere pris man selv tidligere har givet.

Lagerudgifterne er også oftest væsentligt lavere hos os, end man har givet, der hvor man havde eget lager før.

Hvorfor vælge netop Webpakkeriet som Lagerhotel?

Hvad er det vi kan, som skiller sig ud fra mængden!

Vi mener selv, at noget af det vi er specielt gode til, er at hjælpe kunder der har variationer i deres pakninger, variationer som kan være svære for de store lagerhoteller at håndtere.

Det kan f.eks være at et produkt kan have variable tillægsprodukter, eller at der skal sæsonafhængige brochure i pakkerne. Eller måske en kunde vil have special tape, logokasser eller pink silkepapir, om lige præcis en speciel varegruppe. Eller meget meget andet. Vi finder altid en løsning på kundens ønske.

Hos os er det en selvfølge, at alle pakker kommer afsted dagligt(vi lover kl. 12.00 som deadline, for afsendelse samme dag, men vi får 95% af alle ordre med, helt indtil kl 14.30), at de er pakket forsvarligt ind, så de ikke går i stykker undervejs til kunden, at de varer kunden har bestilt er i pakken.

Vi løber altid de ekstra skridt, for at hjælpe dig og din webshop.

Så de ting vil vi ikke sige vi er gode til. De er bare en selvfølge hos os.

Hos Webpakkeriet har vi mindre kunder, med ca. 2500 ordre om året, samt større kunder med 25-30.000 pakker om året. Alle størrelser webshops kan håndteres, da vi kan både udvide og indskrænke vores lagerareal med kort varsel.

Vores kunder siger f.eks at:

  • Mavefornemmelsen var god.
  • Ingen andre kan håndtere de variationer i ordrer der kan være, uden ekstra betaling.
  • Vi lyttede til netop deres behov.
  • Vores beliggenhed er optimal for transport.
Kan I integrerer med min webshop?

Vi bilder os ikke ind at vi er gode til alt. Derfor har vi ikke lavet vores eget lagersystem!

MEN…………

Det er muligt at komme ind som kunde hos os, med næsten, alle forskellige shopsystemer, i hvert fald er vi endnu ikke stødt på et system, der ikke kunne integreres. Vi bruger lagersystem.dk som partner til integrationen, et system og et firma, vi og vores kunder, er meget tilfredse med.

Her kan du læse hvilke shopsystemerbetalingssystemer, samt fragtintegrationer der kan bruges. Det er endda også muligt at køre via dit økonomisystem.

Ønsker du at høre mere om os og om vi kan hjælpe dig?

Så kontakt os på:

40172074

eller

mail@webpakkeriet.dk

Vi giver gerne en kop kaffe og snakker om mulighederne.

Indkøbskurv
Scroll to Top