Webpakkeriet

Hvorfor outsource

Outsourcing af lager

Det er selvfølgelig noget af en påstand, at du vil få en bedre webshop af at outsource dit lager, men er du i en situation, hvor dine lagerudfordringer på den ene eller den anden måde er ved at vokse sig for store, så er outsourcing af lager måske vejen frem.

Du har sikkert startet din webshop, af samme årsag som langt de fleste andre der starter en shop. Nemlig fordi du interesserer dig for det område og de produkter du sælger i din shop. Det er formodentlig ikke ret mange, der starter en shop, fordi de ønsker en karriere som lagerchef, emballage indkøber og logistikchef. Men det er nemt sådan, det kan gå, når shoppen vokser ud af rammerne, og behovet for lagerplads, pakkefaciliteter, flere medarbejdere, IT og alt det andet vokser over hovedet på dig. For at undgå det, er det outsourcing af lager der er vejen frem.

Når en stor del af energien bliver brugt til at drive lager, frem for at drive webshop, går det sjove af forretningsideen og det var vel ikke det, der oprindeligt var tanken?

Derfor skal du overveje, om ikke outsourcing af lager til os er en løsning. Vores ambition er at være din lagerpartner, hvor vi tager os af alt det manuelle, trivielle arbejde med at modtage varer, tælle op, sætte på lokationer, plukke, pakke, sende, og bare behandle ordrer.

Sagt med andre ord: Du kan koncentrere dig om din shop, dit varesortiment, din markedsføring, dine kunder. Så sørger vi for resten.

Faktisk oplever de fleste af vores kunder en ret stor vækst, når de outsourcer lageret til os. De timer der pludselig er til rådighed for shopejerne, nu når de ikke selv pakker, bruges nu på at få skaffet mere værdi ind i markedsføringen, SEO, SOME, produktudvikling m.m.

Økonomien

Det er ofte billigere at outsource sit lager, end mange tror

Der kan ofte spares på fragtaftalen, da vi har forhandlet en bedre aftale end den man selv kan forhandle hjem. Emballagen er dyr for webshops, der ikke kan købe mange paller ind ved hver bestilling. Hos os kan du vælge at emballagen er inkl. i den pakkepris du får, men den er selvfølgelig kun indregnet med den pris vi giver og ikke den højere pris man selv tidligere har givet.

Lagerudgifterne er også oftest væsentligt lavere hos os, end man har givet, der hvor man havde eget lager før, da vi ikke er belligende på en dyr adresse.

Hvorfor vælge netop Webpakkeriet som Lagerhotel?

Vi går gerne de ekstra meter for at dine kunder bliver tilfredse. Vi ved at din succes, er vores succes, så vi arbejder hårdt på, at du kan få flere salg.

Hos os er det en selvfølge, at alle pakker kommer afsted dagligt(vi lover kl. 15.00 som deadline, for afsendelse samme dag, men får ofte ordrer med helt frem til kl. 16.00)

Hos Webpakkeriet har vi mindre kunder, med ca. 2500 ordre om året, samt større kunder med 25-30.000 pakker om året. Alle størrelser webshops kan håndteres, da vi kan både udvide og indskrænke vores lagerareal med kort varsel.

Vores kunder siger f.eks at vi blev valgt fordi:

Ønsker du at høre mere om os og om vi kan hjælpe dig?

Så kontakt os på:
+45 51 92 99 74
mail@webpakkeriet.dk

Vi giver gerne en kop kaffe og snakker om mulighederne.