Webpakkeriet

Erfaring

...mange års erfaring med lager og outsourcing

De første pakker kom afsted i august 2014. Baggrunden for at starte Webpakkeriet var mange års erfaring med at drive webshop, faktisk startede vi de første webshops kort efter år 2000. I de første år med eget lager i hjemmet og derefter med flere år hvor lageret blev outsourcet. Men aldrig med et outsourcet lager hvor man var helt tryg. Der var altid mange fejl i forsendelserne, fejl på faktura, fejl i forhold til de indgåede aftaler i øvrigt osv.
Derfor blev Webpakkeriet APS stiftet i 2014.

Siden starten har virksomheden ændret sig en del

De første år med eget udviklet IT system og egne webshops, blev afløst af et mere tidssvarende lagersystem, sådan at alt registreres ind og ud af lageret via scannere og lader din egen shop være en del af lagerstyringen, så du altid kan se dine live lagerantal. På den måde sikre vi at der ikke sker fejl.

I dag har Webpakkeriet mange forskellige webshops og andre virksomheder som kunder og sender 100.000+ pakker ud af døren om året. Ja faktisk sender vi alt lige fra Lego klodser, pizzastål, greb, ravlygter og til støttestrømper.

Du vil formodentligt opleve os noget anderledes end andre udbydere af lagerservice, da vi helt bevidst ikke vil være en “logistik virksomhed”, men er “dit lager” – helt i øjenhøjde med de udfordringer og ønsker, som du har netop i din shop.

Høj kvalitet og prisvindende virksomhed

Vi har fødevaregodkendelse og du kan altid se vores smiley fra fødevarestyrelsen

I 2023 er vi så heldige at vi er blevet tildelt Hedensted kommunes Hancicappris. Det er vi meget stolte af og glade for. Vi beskæftigere ca. 20 medarbejdere hvoraf flere er fleksjob, fordi de af den ene eller anden årsag, ikke kan arbejde fuld tid.

Vi tager os af dine varer, dine ordrer og dine pakker, som du selv ville gøre det. Få her et tilbud på vores pakkeservice som webshop lager.