Erfaring

Vores baggrund er mange års erfaring med lager og outsourcing.


De første pakker kom afsted i august 2014, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at baggrunden for det var mange års erfaring med at drive webshop, faktisk startede vi de første webshops kort efter år 2000. I de første år med eget lager i hjemmet og derefter med flere år hvor lageret blev outsourcet. Men aldrig med et outsourcet lager hvor man var helt tryg. Der var altid mange fejl i forsendelserne, fejl på faktura, fejl i forhold til indgåede aftaler i øvrigt osv.

Derfor blev Webpakkeriet APS stiftet i 2014.

Siden starten har virksomheden ændret sig en del.

De første år med eget udviklet IT system og egne webshops, er nu afløst af det langt mere moderne og brugervenlige system fra lagersystem.dk. Hvor alt registreres ind og ud af lageret via scannere og lader din egenshop være lagerstyringen, så du altid kan se dine live lagerantal. På den måde sikre vi at der ikke sker fejl.

I dag har Webpakkeriet mange forskellige webshops og andre virksomheder som kunder og sender 100.000+ pakker ud af døren om året. Ja faktisk sender vi alt lige fra Lego klodser, Pizzastål, Greb, ravlygter og til støttestrømper.

Du vil formodentligt opleve os noget anderledes end andre udbydere af lagerservice, da vi helt bevidst ikke vil være en “logistik virksomhed”, men er “dit lager” – helt i øjenhøjde med de udfordringer og ønsker, som du har netop i din shop.

Vi har fødevaregodkendelse og du kan altid se vores smiley fra fødevarestyrelsen

Fra December 2022 er vi også økologi certificeretHent vores certifikat her.

Vi tager os af dine varer, dine ordrer og dine pakker, som du selv ville gøre det.

Indkøbskurv
Exit mobile version
%%footer%%